×

Therapie in de kijker: samen lezen

`Samen lezen brengt mensen op een bijzondere manier samen,` vertelt Karolien, ergotherapeut in PZ Sint-Alexius. `Door gezamenlijk verhalen en gedichten te lezen, kunnen patiënten zich zowel ontspannen als verbinding vinden met elkaar.`
datum 11/07/2024

Keuken PZ Sint-Alexius behaalt Smiley

De keuken van ons ziekenhuis heeft voor de vierde keer een Smiley behaald, een voedselveiligheidslabel uitgereikt door het Federaal Voedselagentschap.
datum 27/06/2024

Nieuwe algemeen directeur PZ Sint-Alexius

Op 17 juni 2024 draagt Paul Goetstouwers, na vier jaar als algemeen directeur, de leiding van PZ Sint-Alexius over aan Bart Goossens.
datum 10/06/2024

Therapie in de kijker: Tuin- en asinotherapie

In ons ziekenhuis wordt tuintherapie gezien als een waardevolle therapievorm om het welzijn van patiënten te bevorderen. Leen, onze ervaren tuintherapeute, deelt graag haar inzichten en ervaringen over deze unieke en helende benadering.
datum 5/06/2024

Gezondheidsmaand: Mei in het teken van Gezondheid

De gezondheidsmaand mei in ons ziekenhuis is ten einde, en het was een inspirerende en succesvolle viering van gezondheid en welzijn voor zowel patiënten als personeel. Van verfrissende drankjes en gezonde maaltijden tot uitdagende sportactiviteiten en gezellige evenementen, de hele maand stond bol van energie en positieve vibes.
datum 5/06/2024