×

Jobs

Welkom bij Sint-Alexius! Het is onze missie om professionele zorg te bieden aan mensen met een psychische kwetsbaarheid, ongeacht hun afkomst, geslacht, overtuiging of financiële situatie. Binnen onze organisatie dragen we gastvrijheid, professionaliteit, innovatie en respect hoog in het vaandel.

Wij nodigen je graag uit om deel uit te maken van ons team, waar je jouw passie voor zorg kunt inzetten om het verschil te maken in de levens van onze patiënten. Bij Sint-Alexius kun je groeien en jezelf ontwikkelen, terwijl je bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van onze gemeenschap.

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Bekijk dan zeker het overzicht van onze vacatures!

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bezoek dan zeker de pagina werken bij Sint-Alexius!

 

Love Tomorrow Job Fair

Heb jij ooit al een sollicitatiegesprek gehad in een reuzenrad?

Op 25 juli bundelen wij onze krachten met PZ Sint-Kamillus en Alexianen Zorggroep Tienen voor de Love Tomorrow JOB FAIR!

Dit is jouw kans om een unieke draai te geven aan je sollicitatieproces. Kandidaten die via ons platform solliciteren, maken kans op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek in het reuzenrad van Tomorrowland!

Benieuwd hoe je dit avontuur kunt starten?

  1. Bekijk onze vacatures op de bedrijfspagina
  2. Solliciteer voor jouw droombaan.
  3. Wacht op een exclusieve uitnodiging van ons.
  4. Ontmoet ons op 25 juli tijdens de Love Tomorrow Conference.

Mis deze kans niet om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen! 

Stage

Ons ziekenhuis werkt samen met verschillende onderwijsinstellingen zodat de studenten, vanuit verschillende studierichtingen, hier stage kunnen lopen. De studenten leren hun theroretische kennis omzetten in de praktijk. Ze kunnen proeven van de werksfeer hier en krijgen beter overzicht van al de diciplines werkzaam in ons ziekenhuis. 

Indien je interesse hebt om hier stage te lopen of meer info wenst rond de stage dan kan je terecht bij de info stage.